Dev2WIN

Dev2WIN

Dev2Win etkinliği, ana çözüm ortağımız Microsoft ile birlikte bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz önemli bir yarışmamızdır. İki hafta gibi kısıtlı bir sürede ATOM geliştiricileri çalışır bir oyun tamamlaması, yaratıcılıklarını pekiştirmeleri odağında gerçekleştirilen bu etkinlik, sektöre özgün fikirler sunmayı da hedeflemektedir.

Bu kısa süreç, gerek kendi projelerine sağladığı motivasyonla, gerekse teknik birikimlerinde yaşadıkları hızlı artışla, uzun gelişme süreçlerine çok büyük katkılar sağlamaktadır. Süreç sonunda geliştiriciler oyunlarını Windows Phone ve Tablet için yayına almakta, kısa sürede hedef kitleleriyle buluşmaktadır. Dev2Win etkinliğimizde bu yıl ATOM geliştirici ekiplerimiz yarışmış, birlikte projeler üretmiş ve paylaşmıştır. Toplam 9 ekip tarafından 9 oyun geliştirilen etkinlikte, jüri tarafından seçilen ilk üç oyunun geliştiricisine de Microsoft tarafından ödüller verilmiştir.

Umuyoruz ki Dev2Win ve benzeri geliştirme etkinliklerimiz, hem sektöre kaliteli yapımlar sunmaya devam edecek, hem de özgün etkileşimleri ileri teknolojilere taşımayı sürdürecektir.